Derik Henri (©AFP)
Derik Henri (©AFP)

Koliko poznajete NFL? Pogodite ko će da postigne tačdaun - Henri, Čab, Gronkovski, Kamera...

Vreme čitanja: 2min | ned. 26.09.21. | 11:57

U ponudi Mozzarta 64 igrača

Od prošle sezone u ponudi kladionice Mozzart je igra tačdauna – da ili ne. Na vama je da pogodite da li će ponuđeni fudbaler da poentira u end zoni rivala ili neće. Ovog vikenda u ponudi je 64 igrača u najjačoj ligi omiljenog sporta Amerikanaca.

Najveći zicer kada je ova igra u pitanje je Derik Henri. Popularni Kralj je godinama prava napast za odbrane, najbolji raning bek lige. Zvezda Tenesija je prošle nedelje tri puta postigla tačdaun u meču sa Sihoksima u gostima. Imaće Henri danas (19.00) jaču odbranu Koltsa ispred sebe, ali bi bilo iznenađenje ako bar jednom ne unese loptu u end zonu Indijanapolisa. Kvota da će da postigne tačduna je 1,40, a da neće je 2,70.

Izabrane vesti

Rob Gronkovski je u oba dosadašnja meča za Tampu postigao tačdaun. Veruje Tom Brejdi prijatelju i nekadašnjem saborcu iz Nju Inglanda. Protiv Dalasa je iskusni tajt end jednom poentirao, a prošle nedelje protiv Atlanta dva puta. Ako nastavi niz i večeras (22.25) protiv Remsa u Los Anđelesu, Mozzart nudi kvotu 2,20. Ako verujete da će doći do prekida serije, kvota je 1,60.

-------------------------

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih? Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vredne nagrade svake nedelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!

-------------------------

Nik Čab je prvi izbor Klivlenda na poziciji raning beka. U prva dva kola, protiv Kanzasa i Hjustona tri puta je uneo loptu u end zonu protivnika. Kvota da će i treći put da poentira je 1,60, a da neće je 2,19.

Elvin Kamera je zadužen za trčanje u Nju Orleansu. Danas će imati težak zadatak protiv odlične odbrane Nju Inlganda. Ako postigne Petriotsima tačdaun, kvota je 1,70, a da neće je 2,03.

Mladi risiver Čejs Klejpul je prva meta Bena Rotlisbergera u redovma Pitsburg Stilersa. Ukoliko uhvati pas legendarnog asa u end zoni Sinsinatija, Mozzart nudi kvotu 2,40. Ukoliko ne poentira onda je 1,51.

OVDE pogledajte kompletnu ponudu Mozzarta za igru tačdaun – da ili ne.


tagovi

NFLNFL ligaamerički fudbalTačdaun

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara